Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
    A на твоята има 4 части , които са за GTA а не за 2.5 , хайде да видим дали ще се сетиш кои са.
    Имам ГТА термостат и съединител. Предполагам свещи,дебитомер или ламбда са някои от другите
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Имам ГТА термостат и съединител. Предполагам свещи,дебитомер или ламбда са някои от другите
      Не ти отива тоя раздел...както на мен...така и на теб....я си ела в 155........ГТА...да ама не...разликата е като 1.8... 2.0 при 155...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Колеги, мисля скоро четох във фейса пост на колега от Търново, че е видял ГТА-то там, някакъв италианец го бил купил, но не е ясно дали ще бръмчи из В. Търново, или ще си го кара към Италия.
        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
          Колеги, мисля скоро четох във фейса пост на колега от Търново, че е видял ГТА-то там, някакъв италианец го бил купил, но не е ясно дали ще бръмчи из В. Търново, или ще си го кара към Италия.

Батки работата не е на добре, щом в
          Италия почнаха да внасят коли от България смятайте
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            Батки работата не е на добре, щом в
            Италия почнаха да внасят коли от България смятайте

Италианци си купуват коли от БГ да ги карат към Италия,
            почивката в БГ ти е по евтина ако е през (примерно) немски тур оператор
            Почвам да си мисля ,че всичко е сбъркано на този свят !
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Ето един човек ценящ автомобила си: http://www.cars.bg/c1305359
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
              DUCATI Monster
              Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                Колеги, мисля скоро четох във фейса пост на колега от Търново, че е видял ГТА-то там, някакъв италианец го бил купил, но не е ясно дали ще бръмчи из В. Търново, или ще си го кара към Италия.
                В Търново ще е още ден-два,след това заминава за Италия и след малко постягане ще се появи на талянския пазар на цена около 10 000евро.Това лично от жабаря който е Милански джамбазин и Търновски зет
                2011 Giulietta MA-ex
                1995 155 1.8 TS 8V
                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Абе яко са я закъса ли жабарите, щом са почна ли да си внасят собствените си кочини които някога уж са иска ли да се отърват от тях като са ни ги продали ефтинджос на нас

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                    В Търново ще е още ден-два,след това заминава за Италия и след малко постягане ще се появи на талянския пазар на цена около 10 000евро.Това лично от жабаря който е Милански джамбазин и Търновски зет
                    Ай стига бе.....тоя джамбазин е проспал първата продажба...и сега се е набутал....

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:16 ----------

Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщение
                    Ето един човек ценящ автомобила си: http://www.cars.bg/c1305359
                    М...да прав си.....винаги съм искал цените на Алфите на старо да са по високи....ама не....истината е друга......не как ти оценяваш автомобила си...а купувача, как ще го оцени.....масата движи пазара, тоез търсенето, а не предлагането....така, че ако успее да го продаде на тая цена е за рекордите на Гинес....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Ай стига бе.....тоя джамбазин е проспал първата продажба...и сега се е набутал....

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:16 ----------

М...да прав си.....винаги съм искал цените на Алфите на старо да са по високи....ама не....истината е друга......не как ти оценяваш автомобила си...а купувача, как ще го оцени.....масата движи пазара, тоез търсенето, а не предлагането....така, че ако успее да го продаде на тая цена е за рекордите на Гинес....

Че , колата е хубава няма спор .. ама 10 бона и то за JTS+sele не мисля че някой нормален би го направил... + това в днешно време никой не гледа кой колко пари е дал за поддръжката на дадена кола .. а каква е пазарната цена на модела .. в случея на колега е 6к пряко сили .. поне според мен
                      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Един така продаваше едно дърто беенве 96г. 318is на 220 000км за 2800 евро то беше съвсем стандартен модел дори и климатик нямаше 2 години и половина висеше на сайта.Може и още да виси не съм го разцъквал скоро Като на въпросния сайт 30 евро ти е обява на месец.Доста са е вкарал вътре човека

Comment

Един така продаваше едно дърто беенве 96г. 318is на 220 000км за 2800 евро то беше съвсем стандартен модел дори и климатик нямаше 2 години и половина висеше на сайта.Може и още да виси не съм го разцъквал скоро Като на въпросния сайт 30 евро ти е обява на месец.Доста са е вкарал вътре човека
                          Тоя е модератор на сайта и не си цака...)

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            Тоя е модератор на сайта и не си цака...)

Днес сутринта видях че още се продава Вече прави 3 години И продавача е някаква автокъща айде ако е някой незнаещ как вървят тия коли към днешна дата собственик ка да е ми тоя ще умре от глад

Comment

Днес сутринта видях че още се продава Вече прави 3 години И продавача е някаква автокъща айде ако е някой незнаещ как вървят тия коли към днешна дата собственик ка да е ми тоя ще умре от глад
                              Виж сега...стойността, тоез цената на колата се определя от много неща....и най вече от продавача....може да е базов модел....но те излизат най здрави за употреба....с минимум дефекти...та на тая тема може много да си разсъждаваме....ама кво му берем грижи на тоя...

Comment

• 156 2.0jts

Здравейте колеги, днес се регистрирах във форума и още не съм запознат с всичко и не съм изчел дори половината написано по разните теми. Та искам да попитам и ме извинете ако вече някъде е писано за тази алфа, но искам да се кача на по горен клас и хвърлих око на тази обява: http://www.cars.bg/c973896 Ако някой може да ми даде мнение ще съм много благодарен тъй като не мога в момента да пътувам за София.

Comment

Working...
                                X